چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۶
تمسک به ثقلین، شیعه را از انحراف باز داشته است

غناي قرآن با ولايت اهل‌بيت عليهم‌السلام (ثقلين)، شيعه را از انحراف، ضلالت و تفسيرهاي تحريف‌آميز ديگران و تأويل‌هاي صوفيانه مصون و محفوظ نموده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، متن پیام حضرت آيت‌الله صافی گلپایگانی به مناسبت آغاز دوره تكميلي حفظ قرآن دانشكده‌هاي علوم قرآني سراسر كشور بدین شرح می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحيم.

الحمدلله رب العالمين و الصلوة و السلام علي أشرف الأنبياء و المرسلين حبيب اله العالمين أبي القاسم محمد و علي أهل بيته الطيبين الطاهرين سيما بقية الله في الأرضين و اللعن علي أعدائهم اجمعين.

قال الله تعالي:

قَدْ جاءَكُمْ مِنَ اللّهِ نُورٌ وَ كِتابٌ مُبين‏ يَهْدي بِهِ اللهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ

وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّور

السلام عليكم و رحمة الله

با عرض ادب و احترام به حضور اساتيد معظم و دانشجويان عزيز دانشكده‌هاي علوم قرآني سراسر كشور در كمال ابتهاج، مسرت و ذوق و اشتياق مفرط به حضور در آن جلسات نوراني و كسب فيض از نسيم‌هاي رحمت الهي، به عرض مي‌رسانم:

توصيفاتي كه از قرآن مجيد در خود قرآن و در احاديث و روايات، مثل نهج البلاغه و ادعيه صحيفه سجاديه و سائر دعاها شده، همه توصيف حق و بيان حقيقت نسبت به اين كتاب عزيز است كه از جمله مي‌فرمايد:

كِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ النَّاسَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّور

قرآن نور است و مردمي را كه طالب خشنودي خدا و نيك‌بختي دنيا و آخرت باشند به راه‌هاي سلام و آسايش هدايت مي‌نمايد و از تاريكي‌ها خارج و به روشنايي مي‌رساند.

توصيف قرآن از زبان حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله به اين‌كه «هُوَ النُّورُ الْمُبِينُ‏ وَ الْحَبْلُ‏ الْمَتِينُ‏ وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَى‏» و امثال اين تعريفات، همه اوصافي است كه فقط به اين كتاب مبين اطلاق مي‌شود.

پيام‌هاي قرآني همه نجات‌بخش، انسان‌ساز، سعادت‌آفرين و اعلام آزادي حقيقي و اعلان جايگاه رفيع انسانيت است. اين پيام را بخوانيم و به گوش جان بشنويم «تَعالَوْا إِلى‏ كَلِمَةٍ سَواءٍ بَيْنَنا وَ بَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَ لا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئاً وَ لا يَتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّه‏» «إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى‏ وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ»، «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» و صدها از اين فرازهاي انسان‌ساز، عدالت‌پرور، ستم‌ستيز و استعباد و استحقار و استعمار برانداز است.

اگر اقبال گفته است:

گـر هـمي خواهي مسلمان‌زيستن                   نيست ممكن جز به قرآن‌زيستن

بنده عرض مي‌كنم:

هـر كه خواهان است انسان‌زيستن                  نيست ممكن جز به قرآن‌زيستن

بسيار مايه افتخار و سرافرازي است كه دانشگاهيان كشور در صف مقدم دعوت جهانيان به قرآن هستند.

بايد چنين باشد. بايد علماء، دانشمندان و اساتيد علم و فرهنگ، پرچم‌دار گرايش و عمل به قرآن مجيد باشند؛

به آفتاب توان ديد كآفتاب كجاست

 قرآن كريم همان‌گونه كه كتاب علم و معرفت است، كتاب اخلاق، كتاب عمل و احترام و ترقي و پيشرفت و فتح قلّه‌هاي كمالات است.

 اين غناي قرآني با ولايت اهل بيت عليهم السلام (ثقلين)، شيعه را از انحراف، ضلالت و تفسيرهاي تحريف‌آميز ديگران، و تأويل‌هاي صوفيانه مصون و محفوظ نموده است.

در مكتب قرآن مجيد توقف و سكون نيست. ظلم و حق‌كشي و استضعاف محكوم است. با شعار «النَّاسُ‏ كُلُّهُمْ‏ سَوَاءٌ كَأَسْنَانِ الْمشْط» همه با هم بايد هم مقصد و پشتيبان، همكار و همراه به جلو برويد؛

«فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَه‏» و «لَيْسَ لِلْإِنْسانِ إِلَّا ما سَعى‏»، «وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى‏ وَ الْبَصيرُ وَ لَا الظُّلُماتُ وَ لَا النُّورُ وَ لَا الظِّلُّ وَ لَا الْحَرُورُ وَ ما يَسْتَوِي الْأَحْياءُ وَ لَا الْأَمْوات‏».

در پايان از خداوند متعال مسألت دارم شما عزيزاني كه زندگي خود را با قرآن و آيات نوراني آن پيوند داده‌ايد و به دنياي متمدن امروز - كه از معنويّت و اخلاق دور است- اعلام مي‌داريد كه تنها راه رسيدن به كمالات انساني و حقيقت انسانيت در عمل به دستورات آسماني قرآن كريم است، در اين راه مستقيم بيش از پيش موفق بدارد، و همه مشمول دعاي خير حضرت بقية الله الاعظم ارواح العالمين له الفداء (عِدل قرآن كريم) قرار دهد.

و السلام عليكم و رحمةالله و بركاته

لطف الله صافي

20شعبان المعظم1433

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha